Persondatapolitik2018-05-25T16:20:51+00:00

Persondatapolitik

Denne sektion er senest opdateret den 26. maj 2018.

Denne persondatapolitik vedrører brugen af hjemmesiden www.fabriciusmarketing.dk, og den data der indsamles og opbevares herfra. Persondatapolitikken vedrører også de abonnementsordninger der kan oprettes via hjemmesiden, til brug for hosting og support af hjemmesider.

1. Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Fabricius Marketing
CVR-Nr.: 35327827
Rypevænget 23, 4733 Tappernøje
Telefon: 51 90 55 27
E-mail: rfm@fabriciusmarketing.dk

2. Cookies

Fabricius marketing anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre. Blandt andet benyttes cookies til brug for Google Analytics, hvis eneste formål er at tracke besøgende, til markedsføringsformål.

2. Kategorier af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved brug af kontaktformularer eller hvis du registrerer dig som abonnent i forbindelse med hosting af din hjemmeside.

2.1 Personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: geografisk placering, samt hvilke af vore sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, CVR-nummer samt data om betalingskort. Det vil typisk være i forbindelse med kontaktformular eller ved bestilling af hosting og support via funktion på hjemmesiden.

2.2 Følsomme personoplysninger

Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger, og opfordre til, at du ikke fremsender eller informerer os om oplysninger såsom; CPR-Nr., bankoplysninger, etnisk oprindelse, politisk-, religiøs- og personlige-overbevisning via funktioner på hjemmesiden.

3. Personoplysninger, som vi modtager fra andre kilder

Vi supplerer ikke personoplysningerne, som vi indsamler, med oplysninger indhentet fra andre kilder.

4. Vi bruger personoplysninger til følgende formål

Identificerbare brugeroplysninger du afgiver, bruges til at målrette markedsføring, opnå større kendskab til vores brugere og hjælper os med forbedre vores produkter og services.
Du har ret til udlevering/ændring/sletning af disse oplysninger jf. punkt 8.

informationer indtastet via funktion på hjemmesiden med henblik på oprettelse af abonnementsordning opbevares via Reepay. Det samme gælder kortoplysninger, som Fabricius Marketing ikke har direkte adgang til. ReePays persondataoplysninger kan læses her

5. Videregivelse af personoplysninger

Oplysninger overleveret til Fabricius Marketing vil aldrig blive solgt eller videregivet til anden part.

6. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 4 ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil de blive slette eller anonymiseret på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 6 måneder fra seneste aktivitet/session. Oplysninger til brug for fakturering opbevares i 5 år, med henblik på overholdelse af bogføringsloven.

7. Sikkerhed for databehandling

Dine data beskyttes ved at vores side er krypteret med SSL. Vi har ydermere valgt at den server vores hjemmeside ligger på er placeret i Falkenstein, Tyskland – et top professionelt datacenter med høj sikkerhed og certificering efter strenge tyske regler. Datacenteret følger alle EU regler om datasikkerhed.

8. Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads

Vi anmelder om ethvert databrud. Senest 72 timer, efter at vi er blevet bekendt med brud på persondatasikkerheden, anmelder vi bruddet til tilsynsmyndigheder og i særlige tilfælde underretter vi de berørte parter om karakteren af bruddet.

9. Dine rettigheder

Som registreret kunde hos Fabricius Marketing er du i besiddelse af en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

• Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi er i besiddelse af, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
• Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos os permanent.
• Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret.
• Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

10. Kontaktoplysninger

Websitet ejes og publiceres af Fabricius Marketing. Har du spørgsmål til behandling af dine personoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os:

Fabricius Marketing
CVR-Nr.: 35327827
Rypevænget 23, 4733 Tappernøje
Telefon: 51 90 55 27
E-mail: kontakt@personligeplakater.dk

10.1 Indgivelse af klage

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller til de formål, som vi behandler oplysningerne, er du velkommen til at kontakte os.

10.2 Du kan også indgive en klage til Datatilsynet:

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Danmark
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk