Hosting og support af hjemmeside2017-03-30T11:16:07+00:00

Hele pakken – Ét sted!

Hosting og support af din WordPress hjemmeside

Fabricius Marketing har sin egen lynhurtige SSD server hos AZE Hosting. Det er vigtigt, at den hjemmeside du får lavet fremstår så godt som muligt. Et mindre godt webhotel kan ødelægge meget for visningen af din side. Det står dig naturligvis frit for, at vælge en anden udbyder, hvis du hellere vil det. Denne hostingløsning er blot en udvidet service, hvor man undgår selv at skulle indgå aftale med en host, hvis man ikke har forstand på hvad man skal vælge. Her garanteres høj ydelse på en ikke overfyldt server.

Har man ingen erfaring med, at drive en hjemmeside, kan det være en god idé at tilvælge en supportløsning, når man har fået færdiggjort sin hjemmeside.

Fabricius Marketing tilbyder forskellige supportløsninger, fra timebetaling ved opstået behov, til løsningen hvor man ikke selv færdes i sit kontrolpanel og lader Fabricius Marketing fungere som webredaktør. Se de forskellige muligheder herunder:

BEMÆRK: NEDENSTÅENDE TILBUD GÆLDER UDELUKKENDE KUNDER, DER HAR FÅET DESIGNET DERES HJEMMESIDE VED FABRICIUS MARKETING

Webhosting

Til dig, der har styr på det hele

DKK 89/md

(ex. moms)

Hosting med høj ydelse og 99,9% oppetid, via AZE hosting, i samarbejde med Fabricius Marketing.

10GB disk space, 1000GB trafik, 100% CPU, 1GB RAM, 4096MB PHP memory

Op til 5 emailadresser, tilknyttet dit domæne.
Du kan naturligvis altid ringe eller skrive, for support til din hjemmeside, hvis behovet opstår. Har du ikke en fast supportaftale, foregår al support til gældende timepris.

Tilmeld

Supportløsningen

Til dig, der ønsker en livline

DKK 249/md

(ex. moms)

Hosting med høj ydelse og 99,9% oppetid, via AZE hosting, i samarbejde med Fabricius Marketing.

10GB disk space, 1000GB trafik, 100% CPU, 1GB RAM, 4096MB PHP memory

Op til 5 emailadresser, tilknyttet dit domæne.
Supporten indebærer, at du har en livline til Fabricius Marketing, hvor du altid er velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget der driller, når du sidder med din hjemmeside.

Telefontid for websupport er man-fre 8-16

Tilmeld

Webmaster-løsningen

Til dig, der ønsker All Inclusive

DKK 699/md

(ex. moms)

Hosting med høj ydelse og 99,9% oppetid, via AZE hosting, i samarbejde med Fabricius Marketing.

10GB disk space, 1000GB trafik, 100% CPU, 1GB RAM, 4096MB PHP memory

Op til 5 emailadresser, tilknyttet dit domæne.
Vælger du den fulde webmaster-løsning, har du mulighed for, at sende al input til din hjemmeside via e-mail. Det kunne f.eks. være nye produkter, der skal lægges på hjemmesiden. Det kunne være nyheder, tekstændringer eller nye billeder. I alle tilfælde, står Fabricius Marketing for upload og opsætning af dit materiale.

Tilmeld

Handelsbetingelser

Vilkår

Teknisk support via telefon og e-mail, alle hverdage 8-16. I ferieperioder opretholdes supporten på nedsat blus, hvilket kommunikeres ud.

Mht. betingelser for serverens oppetid osv. henvises til AZE Hostings tekniske specifikationer og betingelser. Fabricius Marketing fungerer som mellemmand og påtager sig ikke ansvaret for AZE’s forpligtelser ift. teknikken. Som mellemmand er det derimod til enhver tid pålagt Fabricius Marketing, at rette henvendelse til AZE, såfremt fremlagte specifikationer ikke overholdes.

Rettigheder

Hos Fabricius Marketing er det til enhver tid kunden, der ejer rettighederne til de løsninger der er blevet udviklet specifikt til kundens forretning. Skulle kunden ønske at benytte sig af alternativ web designer eller hostingselskab, kan kunden frit flytte sine sider og opsige samarbejdet med Fabricius Marketing med 1 måneds varsel.

Mislighold

Ved mislighold er kunden erstatningsansvarlig over for Fabricius Marketing efter dansk rets almindelige regler. Det påhviler kunden, at det anvendte domænenavn samt indholdet af hjemmesiden og eventuelle søgeord i søgemaskiner (fx Google) mv. ikke krænker tredjemands ret eller gældende lovgivning, samt at benyttelse af hjemmesiden er lovlig.

Ansvarsfraskrivelse

Fabricius Marketing kan ikke drages til ansvar for fejl og mangler ved tredjepartsprodukter, udviklet af tredjemand, leveret af Fabricius Marketing . F.eks. kan Fabricius Marketing ikke drages til ansvar for ændringer i Open Source systemer så som WordPress. WordPress kan løbende ændre vilkår, betingelser og funktionalitet af sine produkter, og Fabricius Marketing kan ikke drages til ansvar for disse forhold, på trods af, at opsætningen af produktet kan være leveret af Fabricius Marketing. Ligeledes påhviler det kunden at gennemteste det leverede produkt, således at Fabricius Marketing ikke på et senere tidspunkt kan drages til ansvar for evt. mangler der skyldes menneskelige fejl eller andre uforudsete hændelser.

Force Majeure

Fabricius Marketing fraskriver sig ansvaret i forbindelse med force majeure-forhold. Det vil sige forhold, der ligger uden for Fabricius Marketings kontrol, og som  ikke burde være taget i betragtning ved indgåelse af aftalen.