Hjemmeside Næstved | WordPress hjemmesider2017-10-06T12:01:40+00:00

Få en hjemmeside, der virker

skræddersyet til dine behov

I mange tilfælde er din hjemmeside det sted du møder dine kunder første gang. Derfor er førstehåndsindtrykket af siden enormt vigtigt.

Når du får lavet din hjemmeside hos Fabricius Marketing i Næstved bliver der taget udgangspunkt i dine ønsker, din stil og ikke mindst i dine kunder, så siden kan leve op til sit formål – at skaffe dig nye kunder og øge dit salg.

Alle sider lavet hos Fabricius Marketing er naturligvis designet, så de ser godt ud på alle medier og med søgemaskineoptimering i tankerne.

Uanset om dit ønske er en personlig blog, en præsentationshjemmeside, eller en webshop, så er her hjælp at hente.

Referencer:

En professionel hjemmeside inkl. CMS system og grundig oplæring, fås fra DKK 4995, afhængig af antal sider, ønsket indhold og funktionalitet. Indhent et tilbud på din opgave, ved at udfylde formularen HER

Her er du garanteret:

Når du får designet en hjemmeside hos Fabricius Marketing ejer du selv filerne til din hjemmeside. Du binder dig ikke til Fabricius Marketing på nogen måde og er fri til at få siden hostet andre steder, hvis det er det du ønsker.
Når opgaven er afsluttet er der ingen løbende udgifter, andet end til webhotel og evt. support.

Alle hjemmesider, designet af Fabricius Marketing, har et brugervenligt CMS system (stedet hvor du kan redigere i indholdet på hjemmesiden), som du modtager oplæring i. Det vil sige, at du nemt selv kan foretage ændringer på din side løbende, hvis du skulle ønske det.
Langt de fleste hjemmesider, designet hos Fabricius Marketing, er bygget i CMS systemet WordPress, der er verdens mest udbredte system.
WordPress er et open source system, hvilket betyder, at der dagligt over hele verden, udvikles nye moduler og funktioner til WordPress.

Hos Fabricius Marketing bruges kun gennemtestede designfiler af høj kvalitet. Det er din garanti for, at der ligger mange timers udvikling bagved og at din hjemmeside ikke lige pludselig ser forkert ud på f.eks. mobilen.
Føler du, at du har brug for at blive støttet i at vedligeholde din hjemmeside. Har du brug for en livline, når du skal opdatere dine nyheder f.eks., så er du altid velkommen til at lave en supportaftale med Fabricius Marketing, til meget favorable priser. Se mere under ‘Hosting & Support’

Over halvdelen af alle hjemmesidevisninger i verden vises på andre medier end PC. Dvs. en hjemmeside, der ikke er responsiv i sit design, dur simpelthen ikke. Siden April 2015 bliver man oven i købet straffet af Google, hvis ikke man har en mobilvenlig hjemmeside – dvs. din side risikerer at ryge ned ad søgelisten.
Hos Fabricius Marketing er der fokus på, at en hjemmeside ikke bare skal fungere, men også se godt ud på mobilen.

Fabricius Marketing benytter kun gennemtestede skabeloner, der garanterer ikke at trække ned i SEO-regnskabet (SEO = søgemaskineoptimering). Med din WordPress hjemmeside følger også et SEO-modul, som du løbende kan benytte til at optimere din hjemmeside.
Skal du starte helt fra bunden? Så kan du hos Fabricius Marketing få tilbudt en samlet pakke, med logo, hjemmeside og evt. ønsket salgsmateriale. På denne måde er du garanteret, ikke bare et ensartet udtryk, men også en god samlet pris.

Priseksempler:

Hjemmeside, op til 5 undersider, inkl. premium SEO-venlig skabelon, SEO-plugin, design og oplæring DKK 4995

Hjemmeside, op til 10 undersider, inkl. premium SEO-venlig skabelon, SEO-plugin, design og oplæring DKK 8995

Hjemmeside, 10-15 undersider, inkl. premium SEO-venlig skabelon, SEO-plugin, design og oplæring DKK 12995

Webshops fra DDK 9.995

Bemærk:

Prisen kan variere, udfra ønsker om specifik funktionalitet og design, og eksemplerne skal derfor betragtes som vejledende.

Prisen indeholder ikke tekster og billeder. Evt. tilkøb af billeder fra f.eks. colourbox bliver tilføjet faktura.

Hvis kunden fortryder halvvejs i processen betales gældende timepris, for antal brugte timer.

Se handelsbetingelser under Hosting og Support